اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،10 شهریور 1405
دفتر نمایندگی ولی فقیه
  • 1402/12/22 - 10:43
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

پیکرمطهر مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تشییع شد

درمراسمی با حضور آیت الله تقوی نماینده مقام معظم رهبری در وزارت جهاد کشاورزی پیکرمطهر مسوول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین تشییع شد

آیت الله تقوی روز جمعه در آیین تشییع پیکر مطهر حجت السلام و المسلمین محمود گروسی مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین با ابلاغ سلام و تسلیت مقام معظم رهبری افزود: تامین معیشت مردم و امنیت غذایی جامعه و توجه به سلامت انسانها متکی بر تلاش و کوشش بهره برداران و کارکنان جهاد کشاورزی است .
وی گفت: حضور گسترده آحاد مردم در تشییع جنازه یک روحانی، قدردانی از زحمات وی و خدمات یک خدمتگزار به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران است و فقدان این روحانی با اخلاص ، مومن، متدین و جهادگر ضایعه بزرگی برای سازمان جهاد کشاورری و مردم شهید پرور استان خواهد بود.
این مسئول گفت: مرحوم گروسی از جمله افرادی بود که به اندازه توانایی خود برای تامین امنیت غذایی مردم دلسوزی داشت و برای توفیق بهره برداران بخش کشاورزی تلاش می کرد.
تقوی اضافه کرد: تمام سعی و تلاش متولیان بخش جهاد کشاورزی تامین مایحتاج مردم است و برای رسیدن به این توفیق ذره ای کوتاهی نخواهند کرد .
وی اضافه کرد: همه باید برای توفیق نظام و امنیت مردم تلاش کنیم تا در پیشگاه خداوند سربلند باشیم.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی روز گذشته در بیت مرحوم حجت الاسلام گروسی ضمن طلب آمرزش برای آن مرحوم اظهار داشت: تا آنجایی که از ایشان شناخت داشتم، وی یکی از همکاران خوب ما در جهادکشاورزی بود. همکاری که وقتی به تهران می آمد چیزی جز ادب و متانت و صفا از ایشان ندیدم و او را فردی دلسوزی و دارای اخلاق اجتماعی یافتم . وی در ادامه خطاب به خانواده، همسر و فرزندانش آن مرحوم گفت: چنین روزی برای همه هست و اگر چه فقدان وی رنج آور است ولی شما باید به چهره و شخصیتی مثل آقای گروسی افتخار کنید که این لباس را برای خدمت به دیانت پوشیده بود. آیت الله تقوی با بیان اینکه او سرباز امام زمان (عج) بود و در یک نهاد و سازمانی فعالیت می‌کرد که معیشت و امنیت غذایی مردم و امور کشاورزی را دنبال می‌نمود؛ اظهار داشت: جهادکشاورزی نقش بسیار مهمی در امنیت جامعه و کشور ایفا می کند واز سویی ایشان نیز تلاش می‌کرد تا شرایطی را در محیط سازمان فراهم کند تا کارکنان بتواند به بهترین نحو ممکن خدمت کنند.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی در ادامه افزود: کار وی کار ارزشمند و سازمان وی، سازمانی مردمی و خدمتگزار بود. آیت الله تقوی تصریح کرد: ما آمده ایم تا برای خودمان عبرتی باشد اگر چه تسلی دل بازماندگان نیزمی باشد ولی بهترین سود آن متوجه خود ما است و باید سعی کنیم نام نیک از خودمان بجا گذاریم. وی افزود: اگر میت گناهی هم داشته باشد خداوند به شهادت مومنین از گناهان وی می‌گذرد و مرحوم حجت الاسلام گروسی مرد شریف و بزرگواری بود و این شهادت ما برای خود ما هم خوب است و سبب بیداری می‌شود.
  • گروه خبری : گزيده اخبار حوزه
  • کد خبر : 135108
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب