اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه ،11 شهریور 1405
دفتر نمایندگی ولی فقیه
  • 1402/12/22 - 14:23
  • - تعداد بازدید: 2
  • - تعداد بازدیدکننده: 2
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی:عید فطر؛ عید پاکیزگی و کسب سرمایه معنوی است

حجت الاسلام و المسلمین تقوی نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی: عید فطر در نخستین روز از ماه شوال و پس از پشت سر گذاشتن ماه رمضان، جشن بازگشت از آلودگی‌های روحی و اخلاقی به سمت فطرت پاک انسانی و کسب سرمایه معنوی به شمار می‌رود.

به گزارش پایگاه اطلاع حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی در جمع نمازگزاران کارکنان وزارت جهاد کشاورزی که در محل نمازخانه این وزارت خانه برقرار شد ضمن تبریک عید سعید فطر به حسنات آن روز اشاره کرد و گفت: عید فطر در نخستین روز از ماه شوال و پس از پشت سر گذاشتن ماه رمضان، جشن بازگشت از آلودگی‌های روحی و اخلاقی به سمت فطرت پاک انسانی و کسب سرمایه معنوی به شمار می‌رود.
ایشان در ادامه با اشاره به اینکه عید سعید فطر روزی است که همه مسلمانان جهان در کنار یکدیگر به نماز می ایستند و به عبادت خداوند متعال می پردازند و کام خویش را با حلاوت ذکر او شیرین می کنند، تاکید کرد و گفت: عیدفطر، نمادی از وحدت مسلمانان است ؛ وحدتی که سبب ذلت و ناامیدی شیطان و نیز خواری استکبار و دشمنان اسلام می شود. آنها با دیدن صف های به هم پیوسته مسلمانان در نماز عید فطر، می فهمند که دیگر جایی برای آنان نخواهد بود و نمی توانند اهداف شوم خود را در جوامع اسلامی پیاده کنند.
حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی خطاب به نمازگزاران اظهار داشت: امید به اینکه سرمایه معنوی عظیمی را در ماه رمضان کسب کرده باشیم و باید بدانیم که در مورد کسب سرمایه، به دست آوردن خود سرمایه حائز اهمیت است اما مهم‌تر از آن حفظ سرمایه است. انسان مسلمان به اندازه تلاشی که می‌نماید مثلا نماز و قرآنی که می‌خواند، صدقه‌ای که به مستمندان می‌دهد و یا افطاری که می‌دهد و صله رحمی که بجا می‌آورد از خداوند منان ثواب و پاداش دریافت می‌کند و البته ثواب این اعمال در ماه رمضان چندین برابر است بطور مثال خواندن یک آیه قرآن در ماه رمضان ثواب یک ختم کامل قرآن را دارد.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه صحبت‌ها عنوان کرد: در دین اسلام، زمان دارای اهمیت فوق‌العاده‌ای است به گونه‌ای که قرآن در ماه رمضان همانگونه که خود قرآن می‌فرماید"شهر رمضان الذی انزلت فیه القرآن" دفعتا بر قلب پیامبر نازل شد بنابراین اجر بالای اعمال عبادی در ماه رمضان هم به دلیل اهمیت این ماه است.
ایشان تاکید کرد: طبق روایات ائمه معصومین شقاوتمند و بدبخت کسی است که ماه مبارک رمضان بگذرد ولی گناهانش آمرزیده نشده باشد یعنی تلاش نکرده که گناهانش را خداوند بیامرزد، لذا اگر کسی در فرصت استثنایی ماه رمضان بخشیده نشود دچار خسران شده است، امام صادق علیه‌السلام در این زمینه می‌فرمایند"کسی که در ماه رمضان گناهش را از پرونده‌اش حذف نکرده باشد امید دارد در چه ماهی بخشیده شود؟" البته در روایت دیگری می‌فرمایند"اگر کسی در ماه مبارک رمضان بخشیده نشود روز عرفه را قدر بداند".
حجت الاسلام و المسلمین تقوی در ادامه با بیان اینکه انسان با روزه ماه رمضان به دنبال تقوای الهی است گفت: انسان مسلمان خواسته‌هایش را در دعاها از خداوند متعال طلب می‌کند، هر روز ماه رمضان دارای دعای مخصوصی است و در هر دعا ما خواسته‌های متعددی را از خدا می‌طلبیم اکنون که ماه رمضان به اتمام رسیده باید از خود بپرسیم به کدام یک از خواسته‌های خودمان رسیده‌ایم؟ در دعای روز اول ماه مبارک رمضان از خدا می‌خواهیم که خدایا ما را از خواب غفلت بیدار کن، اکنون که ماه رمضان به اتمام رسیده باید از خود بپرسیم آیا ما به این خواسته‌مان رسیده‌ایم و از خواب غفلت بیدار شده‌ایم؟ یا خواسته دیگر ما این بود که خدایا به ما صبر و مقاومت و سعه صدر عطا کن، امروز که ماه رمضان تمام شده چقدر به ظرفیت و روحیه صبر و مقاومتی ما افزوده شده است؟
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی عنوان کرد: سعه صدر یک نعمت بزرگ است به گونه‌ای که وقتی حضرت موسی علیه‌السلام به پیامبری مبعوث شد از خدا درخواست سعه صدر کرد، برخی انسان‌ها تحمل‌شان خیلی بالا است و در برابر مشکلات صبور هستند ولی عده‌ای به سرعت عنان از کف می‌دهند و رفتار و عملکرد نامناسبی را بروز می‌دهند درحالیکه زندگی دارای فراز و فرودهای زیادی است و نیاز است که انسان با شرح صدر با مسائل برخورد کند.
وی در همین زمینه افزود: حضرت علی علیه‌السلام در مجلس عزای یکی از مسلمانان حضور داشتند که یکی از مسلمانان برای صاحب عزا آرزو کرد که دیگر هرگز مصیبتی نبیند. حضرت به ایشان فرمود آیا برای او آرزوی مرگ می‌کنی؟ مگر می‌شود دنیا بدون مصیبت باشد؟ اگر کسی بخواهد در این دنیا زندگی کند دنیا همراه با سختی و تلخی است.
لذا لازم است که صبور باشیم و بادرایت مشکلات را حل کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین تقوی اظهار داشت: در دعای افتتاح از خداوند می‌خواهیم که دولت کریمه حضرت مهدی علیه السلام را درک کنیم، دولت کریمه چه دولتی است؟ دولتی که در آن فقر و تحقیر، ناهنجاری و زور نیست.
وی با تاکید بر اینکه هر چه بتوانیم در دولت جمهوری اسلامی ایران این دست ایرادها را برطرف کنیم تلاش کرده‌ایم که دولت کریمه حضرت حجت (عج) سریع‌تر به تحقق بپیوندد.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی تاکید کرد: باید خودمان را برای نقش آفرینی دردولت کریمه حضرت حجت (عج) آماده کنیم و متخصصان هر حوزه از جمله متخصصان حوزه کشاورزی خود را برای مسئولیت‌های بزرگ در دولت آن حضرت تجهیز علمی و عملی بنمایند.
وی در پایان عنوان کرد: باید از خود بپرسیم که میزان صلاحیت ما برای حضور در دولت حضرت مهدی علیه السلام چقدر است آیا از نظر رفتاری، شخصیتی و اخلاقی، تخصصی تناسبی با حکومت مهدوی داریم یا نه؟ لازم است که در این زمینه به تدقیق در اعمال و برنامه زندگی خود بپردازیم.
  • گروه خبری : گزيده اخبار حوزه
  • کد خبر : 136438
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب