ماه مبارک رمضان فرصتی برای تقویت اراده
حجتالاسلام والمسلمین ربانی همزمان با دومین روز از ماه مبارک رمضان در جمع کارکنان جهاد کشاورزی به سخنرانی پرداخت.
وی گفت: اگر قرار است انسان توبه کند، ماه مبارک رمضان فرصت خوبی برای توبه و بازگشت حقیقی به سوی پروردگار و پاکیها است.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی در ادامه افزود: یکی از آموزشهای ماه مبارک رمضان قوی کردن روح و اراده انسان است. خداوند این ماه را قرار داده است که کمی تشنگی و گرسنگی را تحمل کنیم و به درک محرومان هم برسیم.
وی با اشاره به جایگاه بخشش در آموزههای دینی به ویژه در ماه رمضان ابراز داشت: وقتی در ماه مبارک رمضان از کسی عصبانی هستیم یا از کسی دلخور هستیم سعی میکنیم به احترام این ماه گذشت و چشمپوشی کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین ربانی در بخش دیگری از سخنانش به ویژگیهای بهداشتی و سلامتمحور روزهداری اشاره و تصریح کرد: اگر میخواهید سالم باشید، باید روزه بگیرید، روزه برای سلامتی بدن مفید است، رسوباتی که در بدن ما وجود دارد باید به نحوی از بین برود، در روایات آمده است که روزه زکات بدن شما است؛ بنابر این روزه داری، بدن را متعادل و پاکیزه نگه میدارد.
نماینده ولی فقیه در جهاد کشاورزی اظهار داشت: تشنگی و گرسنگی انسان روزهدار جزء رحمتهای ویژه خدا به بندگان است.