دیدار رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) و هیئت همراه با نماینده ولی فقیه
رئیس و جمعی از اعضاء کمیته امداد امام خمینی (ره) با حضور در وزارت جهاد کشاورزی با حجت الاسلام و المسلمین سید حسن ربانی دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش روابط عمومی حوزه نمایندگی ولی فقیه(ساج)، در این جلسه حجت الاسلام و المسلمین ربانی ضمن خوش آمدگویی و تسلیت ایام شهادت امام حسن مجتبی علیه السلام به اهمیت بحث زکات در آیات و روایات اشاره کرد و اظهار داشت: در آیه 55 سوره مریم به نقل از حضرت اسماعیل آمده است که «وَکَانَ یَأْمُرُ أَهْلَهُ بِالصَّلَاةِ وَالزَّکَاةِ وَکَانَ عِنْدَ رَبِّهِ مَرْضِیًّا» لذا بر اساس این آیه میتوان متوجه شد که حضرت اسماعیل نیز خانواده و قبیله خود را به «صلاة» و «زکات» دعوت میکرده است. بنابراین این اعمال در زمان پیامبران دیگر نیز مورد تأکید بوده و مختص اسلام نیست.
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در ادامه به حدیثی از پیامبر صلى الله علیه و آله اشاره کردند و اظهار داشتند: الزَّکاةُ قَنْطَرَةُ الْاسْلامِ فَمَنْ ادَّاها جازَ الْقَنْطَرَةَ وَ مَنْ مَنَعَهَا احْتَبَسَ دُوْنَها وَ هِىَ تُطْفِىءُ غَضَبَ الرَّبِّ؛ زکات، پل اسلام است هر کس آن را بپردازد از پل عبور کرده و هر کس آن را نپردازد در زیر آن پل زندانى مى شود و زکات خشم پروردگار را فرو مى نشاند.
حجت الاسلام و المسلمین در ادامه منویات رهبرانقلاب درباره زکات را برگرفته از آیات و روایات دانست و اظهار داشت: یکی از فلسفه های تحقق حکومت اسلامی احیاء احکام الهی مثل زکات است. وی بیان کرد: فطرت مردم پاک است و اهل خیر هستند و اگر ما یک بازنگری در فعالیت های خود انجام دهیم و بابرنامه ریزی و مطالعه اطلاع رسانی درست انجام دهیم قطعا مردم در بحث زکات همراهی خواهند کرد.
ایشان در پایان عرائض خود اظهار داشت: باید با ایجاد یک حلقه درست و قوی آسیب شناسی کنیم و راه کار بدهیم تا افراد نخبه و مخلص با ریل گزاری صحیح باعث پیشرفت بحث زکات شویم.
در ادامه این دیدار سید مرتضی بختیاری رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) با تبریک انتصاب حجت الاسلام ربانی به عنوان نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به ارائه گزارش کاملی از فعالیت بخش زکات پرداخت و بیان کرد: حضور با برکت حضرتعالی و شناختی که از توانایی شما داریم باعث خواهد شد کارها بهتر انجام شود.
در پایان این جلسه جناب آقای علیرضا عسگریان معاون مشارکت مردمی کمیته امداد امام خمینی (ره) نیز به بیان نکاتی در خصوص زکات پرداخت و بیان کرد: در حال حاضر 81 درصد زکات به محرومین اختصاص داده می شود و 19 درصد آن برای فعالیت های عمرانی خرج می شود. وی در ادامه افزود: خوشبختانه با شیب جهشی که در حال صورت گرفتن است شاهد رشد چشمگیری در پرداخت زکات هستیم و در صورت همکاری کردن ارگان های مختلف شاهد تاسیس مراکز نیکوکاری زیادی در جامعه خواهیم بود.