اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
پنجشنبه ،19 شهریور 1405
دفتر نمایندگی ولی فقیه
  • 1405/06/15 - 21:51
  • - تعداد بازدید: 11
  • - تعداد بازدیدکننده: 11
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی:

حفاظت از انفال نیازمند همراهی مردم و بهره‌گیری از فناوری است

پانزدهمین جلسه شورای معاونین سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور ظهر امروز با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین سیدحسن ربانی، نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، و دکتر رضا افلاطونی، معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، برگزار شد.

photo29632012467

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه به نقل از مرکز روابط عمومی سازمان منابع طبیعی کشور- حجت‌الاسلام‌والمسلمین ربانی در این نشست، ضمن تبریک میلاد پیامبر اکرم(ص) و امام جعفر صادق(ع)، یاد و خاطره شهدای جهاد سازندگی، وزارت جهاد کشاورزی، سازمان منابع طبیعی و شهدای اخیر کشور را گرامی داشت و حفاظت از انفال، منابع ملی و سرمایه‌های طبیعی کشور را از مسئولیت‌های مهم مجموعه منابع طبیعی دانست.

 وی با اشاره به تحولات و دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در عرصه‌های مختلف، نقش هدایت‌های راهبردی رهبر معظم انقلاب و همراهی مردم را در تقویت استقلال و اقتدار کشور برجسته دانست و افزود: پیشرفت‌های علمی، فناوری، کشاورزی و سایر حوزه‌ها، حاصل رویکردی مبتنی بر خوداتکایی و تکیه بر ظرفیت‌های داخلی است.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، مردم را سرمایه‌ای ارزشمند برای پیشبرد برنامه‌های کشور دانست و بر ضرورت تقویت احساس مسئولیت عمومی نسبت به منابع طبیعی تأکید کرد.

وی اظهار کرد: حفاظت از منابع طبیعی نباید صرفاً متکی بر نیروی انسانی دستگاه‌های دولتی باشد، بلکه باید ظرفیت مردم نیز در این مسیر به میدان بیاید تا حفاظت از جنگل‌ها، مراتع و سایر عرصه‌های طبیعی به یک مطالبه و مسئولیت عمومی تبدیل شود.

حجت الاسلام والمسلمین ربانی همچنین بهره‌گیری گسترده‌تر از سامانه‌ها، نرم‌افزارها و فناوری‌های نوین را مورد توجه قرار داد و استفاده هوشمندانه از این ظرفیت‌ها را زمینه‌ای برای تسهیل امور، افزایش بهره‌وری و کاهش اتکای صرف به روش‌های سنتی عنوان کرد.

نماینده ولی‌فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، فرهنگ سازمانی و احساس مسئولیت را از عوامل کلیدی موفقیت هر مجموعه دانست و بیان کرد: رشد و تعالی سازمانی در نهایت به رشد و تعالی نیروی انسانی بازمی‌گردد و هر اندازه فرهنگ مسئولیت‌پذیری و انگیزه خدمت در یک مجموعه تقویت شود، مسیر پیشرفت آن نیز هموارتر خواهد شد.

وی در پایان با قدردانی از تلاش‌های مجموعه سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، بر استمرار این مسیر و افزایش تلاش‌ها برای حفاظت از سرمایه‌های ملی و قرار دادن منابع طبیعی در خدمت تولید و توسعه پایدار تأکید کرد و گفت: راه پیش‌رو همچنان طولانی است و برای ادامه مسیر باید با جدیت و همدلی بیشتری حرکت کرد.

حجت‌الاسلام رجب‌پور: مشارکت مردم، پشتوانه صیانت از منابع طبیعی است

 حجت‌الاسلام رجب‌پور، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور، در این نشست ضمن خیرمقدم به نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی، حضور ایشان را فرصتی برای تقویت همدلی و تعامل در مسیر خدمت به مردم دانست.

 وی با اشاره به پیشینه سازمان منابع طبیعی در عرصه‌های مختلف انقلاب اسلامی، دفاع مقدس و سازندگی، اظهار داشت: این مجموعه همواره در کنار مردم و در مسیر خدمت به کشور حضور داشته و امروز نیز با بهره‌گیری از نیروهای متخصص و باتجربه، مأموریت‌های خود را دنبال می‌کند.

حجت‌الاسلام رجب‌پور، صیانت از منابع طبیعی و حفظ بیت‌المال را نیازمند همراهی مردم عنوان کرد و افزود: تعامل سازنده میان سازمان، مردم و بهره‌برداران، زمینه حفاظت و توسعه پایدار منابع طبیعی را فراهم می‌کند.

وی ابراز امیدواری کرد با اجرای طرح‌های نوآورانه و مشارکت‌محور، همراهی مردم در حفاظت و توسعه منابع طبیعی بیش از گذشته تقویت شود.

بر اساس این گزارش، حجت‌الاسلام والمسلمین سیدحسن ربانی؛ نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در بدو ورود به سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور از محل تهاجم و جنایت دشمن آمریکایی - صهیونی به این سازمان بازدید کرد و با حضور در محل یادمان شهدا، قرائت فاتحه و نثار گل، به مقام والای شهدای سازمان ادای احترام کرد. 

  • گروه خبری : آخرین خبر,سازمان جنگل ها مراتع و آبخیزداری,اخبارحوزه,گزيده اخبار حوزه
  • کد خبر : 289031
مدیر سایت
خبرنگار

مدیر سایت

تصاویر

photo29632010491 photo29632010677 photo29632011852 photo29632012795 (1) photo29632011329 photo29632010593 photo29632012795

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب