کار فرهنگی نیاز به گفتمان سازی دارد
نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در دیدار و گفتگو با امام جمعه و نماینده ولی فقیه در استان خراسان شمالی و ائمه جمعه استان گفت: کار فرهنگی نیاز به گفتمان سازی دارد و گفتمان جریان ساز است و فضا را تغییر می دهد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر نمایندگی ولی فقیه ، حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی افزود: یک نیروی فرهنگی باید در طول سال از این فضاها حداکثر استفاده رابنماید. اگر فضا سازی نباشد گفتمان سازی محقق نمی شود.
ایشان ضمن بیان اینکه یک مبلغ باید نیازهای یک جامعه را بشناسد خاطر نشان کرد: در صورت نیازشناسی است که گفتمان جواب می دهد و به نتیجه می رسد. باید به مقولات فرهنگی پرداخت که مورد نیاز مردم باشد. ممکن است نیاز نامحسوس باشد.
ایشان تصریح کرد : برخی نیاز دارند ولی توجه ندارند لذا نسبت به فرهنگ احساس نیاز نمی کنند. ما در کشور بسیاری از مسائل داریم که حتی مسئولین هم به آن توجه نمی کند. متاسفانه بسیاری از مدیران نقش فرهنگ را درک نمی کنند و به همین دلیل هم کارهایشان پیش نمی رود.