ضرورت استفاده از ظرفیت بسیج برای تحقق جهش تولید در بخش کشاورزی
در آستانه هفته جهاد کشاورزی سومین نشست فرهنگ و کشاورزی با موضوع تعامل بسیج و معاونت فرهنگی و آموزشی در راستای نقش فرهنگ در تحقق جهش تولید در کشاورزی به صورت ویدئو کنفرانس صبح روز دوشنبه 20 خرداد ماه با حضور فرمانده مرکز مقاومت بسیج، معاون امور فرهنگی و آموزشی،مسئولان حوزه های نمایندگی ولی فقیه، فرماندهان پایگاه های مقاومت بسیج و روسای ادارات فرهنگی و آموزشی سازمان جهاد کشاورزی استان ها به صورت ویدئوکنفرانس صبح امروز، 20 خرداد ماه در سالن نعمتی جم برگزار شد.
وی ادامه داد: علمی شدن کشاورزی در تحقق جهش تولید و سواد رسانهای از کلید واژههای مورد نظر نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در نشست های گذشته بوده است.
شاهمرادیان با اشاره به اینکه در علمی شدن کشاورزی باید از ظرفیت بسیج در راستای تحقق فرهنگ و جهش تولید استفاده شود، افزود: انشالله بتوانیم از این ظرفیت با توجه به ریل گذاری های انجام شده در سال جهش تولید استفاده کنیم.
وی در پایان گفت: برگزاری این سلسله نشستها رویکردهای آموزشی و ترویجی دارد و کارگروه تشکیل شده در این بخش باید تعامل بیشتری را ایجاد کند.