اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
سه شنبه ،10 شهریور 1405
دفتر نمایندگی ولی فقیه
  • 1402/12/22 - 16:38
  • - تعداد بازدید: 5
  • - تعداد بازدیدکننده: 5
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

جلسه ستاد عتبات عالیات و ستاد اربعین 1400 وزارت جهاد کشاورزی

ستاد نمایندگی ولی فقیه در اربعین 1400 باید نقش نظارتی و حمایتی داشته باشد، سیاست ما این است که از همه ظرفیت ها استفاده کنیم.

جلسه ستاد عتبات عالیات و اربعین حسینی ( 1400 ) با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی نماینده معزز ولی فقیه جناب سرهنگ فرجی فرمانده بسیج وزارت جهاد کشاورزی حجت الاسلام شاهمرادیان معاون فرهنگی و آموزش حوزه نمایندگی دکتر الهامی تبار مدیرکل دفتر حوزه نمایندگی مهندس صدوری مدیرعامل کانون سنگرسازان بی سنگر و جمعی از مسئولین ستادی دفتر حوزه صبح روز یکشنبه در سالن جلسات حوزه نمایندگی ولی فقیه برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین سید حسن ربانی نماینده محترم ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی صبح روز یکشنبه با حضور در جلسه ستاد اربعین حوزه نمایندگی ولی فقیه وزارت جهاد کشاورزی ضمن تسلیت ایام ماه محرم و خوش آمد گویی به مسئولین ستاد اربعین حوزه نمایندگی ولی فقیه ، از زحمات خدام و مسئولین ستاد اربعین در سالهای گذشته تقدیر و تشکر کردند و با بیان اینکه ستاد اربعین حوزه نمایندگی ولی فقیه باید نقش نظارت و حمایت داشته باشند گفت : سیاست ما این است که از همه ظرفیت ها استفاده کنیم، و باید از تجارب و ظرفیت های سالهای گذشته به جهت پیشبرد اهداف ستاد اربعین 1400 استفاده کرد و این کار فقط با برگزاری جلسات مشورتی تکمیل خواهد شد.

پیش از سخنان نماینده محترم ولی فقیه ، دکتر الهامی تبار مدیر کل دفتر نمایندگی ولی فقیه گزارشی مختصر از فعالیت این ستاد در سالهای گذشته ارائه کردند و گفت : تا قبل از سال 98 و شرایط کرونا این ستاد 50 موکب در زمان اربعین برپا کرد که با جمع آوری 51 میلیارد نذورات نقدی و غیر نقدی در خدمت زائرین امام حسین علیه السلام بوده است.
مدیرکل دفتر نماینده ولی فقیه در ادامه افزود: در سال 98 با 500هزار پرس غذای گرم و 150 هزار پرس میان وعده پذیرای زائرین بودیم که در این میان با برگزاری مراسمات مذهبی و آموزشی تلاش کردیم از این فرصت برای افزایش اطلاعات دینی و مذهبی زائرین استفاده کنیم.

در ادامه حجت الاسلام دکتر شاهمرادیان معاون فرهنگی و آموزش حوزه نمایندگی ولی فقیه با بیان اینکه سپاه پاسداران و وزارت جهاد کشاورزی همچون دوران دفاع مقدس در زمان اربعین محور کار بودند، اظهار داشت؛ در این مدت یک ریال هم از بخش کشاورزی هزینه نکردیم و کلیه کمک ها مردمی بوده است.
  • گروه خبری : گزيده اخبار حوزه
  • کد خبر : 143626
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب