اقتصاد مقاومتی در سایه وحدت ملی و امنیت ملی
چهارشنبه ،11 شهریور 1405
دفتر نمایندگی ولی فقیه
  • 1402/12/22 - 13:04
  • - تعداد بازدید: 3
  • - تعداد بازدیدکننده: 3
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

توزیع 65 میلیارد ریال بسته های حمایتی توسط وزارت جهاد کشاورزی

به همت بسیجیان و همکاران وزارت جهاد کشاورزی، مراسم اعزام کاروان کمک‌های مومنانه و اجرای مرحله دوم رزمایش همدلی صبح امروز17 خردادماه برگزار شد؛ ارزش مجموع بسته‌های حمایتی از ابتدای ماه مبارک رمضان در تهران و سراسر کشور بیش از 65 میلیارد ریال برآورد شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی حوزه نمایندگی ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی به نقل از ایانا، نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در مراسم اعزام کاروان کمک‌های مومنانه به سه استان سیل زده کشور، گفت: در جامعه اسلامی افراد جامعه باید نسبت به یکدیگر احساس مسئولیت کنند.

حجت الاسلام و المسلمین سید رضا تقوی ادامه داد: انسان مسلمان در برابر خدا مسئول است و باید نعمت های ارزانی شده را شکر گوید؛ سپاسگزاری بیانگر این موضوع است که فرد احساس مسئولیت می‌کند.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که انسان در برابر خود نیز مسئول است، گفت: هر فرد استعداد، سلامتی و توانایی دارد؛ باید در برابر توانایی‌های خود احساس مسئولیت کند و در جهت رشد و تعالی جامعه، توانایی خویش را به کار گیرد.

وی با اشاره به اینکه انسان به تنهایی نمی تواند زندگی خود را اداره کند، یادآور شد: انسان ها دست به دست یکدیگر می‌دهند تا زندگی خود را اداره کنند و ما در برابر این همراهی و همکاری مسئول هستیم؛ زمانی که سیل، زلزله و یا ویروسی همچون کرونا اتفاق می افتد؛ آنهایی که دستشان می رسد باید کمک کنند.

حجت الاسلام و المسلمین تقوی تصریح کرد: شهر اسلامی شهری است که با روابط اسلامی معنی می‌دهد؛ اگر روابط انسانی باشد جامعه اسلامی خواهیم داشت.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: بسته های در حال توزیع بیانگر این موضوع است که ما نسبت به عده ای که آسیب دیده هستند، احساس مسئولیت می‌کنیم و این بسیار زیباست؛ در روایات آمده است که انسان خردمند آن است که پس از ایمان به خدا، مردم را دوست بدارد که این نشان جامعه اسلامی است.

وی تصریح کرد: باید به سمتی برویم که دیگر فقیر در کشور وجود نداشته باشد؛ حاکمیت باید مردم را به نحوی توانمند کند که نیاز به توزیع ارزاق برای گذران زندگی نداشته باشند.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه یکی از رسالت‌های جامعه اسلامی از بین بردن فقر در جامعه است، گفت: فقر و کفر دیوار به دیوار هم هستند؛ نظام باید کارآمدی خود را در این بخش نشان دهد.

وی ادامه داد: باید عدالت در کشور اجرا شود و فقر را برطرف کنیم؛ یکی از راه های برطرف کردن فقر در جامعه جهش تولید و افزایش آن است؛ جهش تولید، رونق اشتغال و کار می‌تواند فقر را از بین ببرد.

نماینده ولی فقیه در وزارت جهاد کشاورزی در پایان گفت: توزیع بسته و مایحتاج به نیازمندان فعالیت‌های مقطعی است و باید مسئله فقر به صورت بنیادی در کشور حل شود.

  • گروه خبری : گزيده اخبار حوزه
  • کد خبر : 139200
کلمات کلیدی
فرزانه  رحیمی
خبرنگار

فرزانه رحیمی

تصاویر

عبارت خود را درج و جهت جستجو "Enter" را بفشارید
accessibility
تنظیمات قالب